Литекс тренира 30 минути в Загоре
Литекс тренира 30 минути в Загоре / Вальо Грънчаров
Футболистите на Литекс пристигнаха в ранния следобед в Стара Загора и не бяха наясно, къде ще проведат предвиденото за 17 часа занятие на стадион „Берое”.

По договорка между Профилигата и двата отбора финалисти теренът на градския стадион бе запазен, като нито Левски, нито Литекс проведоха своето занимание на него.

На ловчанлии бе осигурен теренът на стадиона в село Загоре, който е на десет километра в посока Хасково. Старши треньорът Люпко Петрович проведе кратко 30-минутно занимание, като използва всичките 19 футболисти. С отбора не пристигнаха Родич и Жуниор, а утре непосредствено преди мача ще отпадне още един играч. Футболистите загряха 10 минути, след което направиха и игри в квадрат.

Наставникът на „оранжевите” заяви за gong.bg, че отборът на Левски е фаворит, но все пак се надява неговият тим да вземе Купата. Това освен всичките положителни емоции от евентуалното спечелване, ще му даде възможността да започна участието си в турнира за Купата на УЕФА две седмици по-късно, което означава 2 седмици по-голяма почивка за играчите.