Левски търси нападател, халф и евентуално вратар, започва с Йовов
Левски търси нападател, халф и евентуално вратар, започва с Йовов / Gong.bg

Селекцията на Левски през зимния трансферен прозорец ще се върти около търсенето на класен нападател, полузащитник и евентуално вратар, това заяви спортният директор на „сините” Даниел Боримиров. Той сподели, че един от вариантите е бившият футболист на тима Христо Йовов.

„Работим по някакъв план, но не очаквайте да кажем на медиите играчите, които следим и ни интересуват. На всяка цена ще търсим един класен нападател. Ще ни трябва и един полузащитник, а и евентуално вратар. Мачовете, които Цветан Димитров изигра ни харесаха. Очакванията към него не могат да бъдат такива, каквито са към Гошо Петков. Цецо се справя много добре. Словака Киш го взехме на пожар. Хубавото е, че имаме избор, дали да го купим сега, или да се откажем от него”, спомена Боримиров.

По този начин шефът в Левски не изключи възможността клубът да продаде Георги Петков, който иска трансфер зад граница. От думите на Даниел Боримиров става ясно, че Левски не е особено впечатлен от вратаря Даниел Киш, който изигра няколко колебливи срещи с екипа на „сините”.

Относно зародилата се конкуренция между Ники Димитров и Жоазиньо Боримиров коментира така: „Смятам, че на терена трябва да играе този, който е по-силен на тренировките. Не мисля, че в момента да речем Николай Димитров е по-добър футболист от Жоазиньо. Бразилецът в момента показва по-добра форма.”