Грант: В отбора няма проблеми с дисциплината
Грант: В отбора няма проблеми с дисциплината / netinfo
Мениджърът на Челси Аврам Грант бе категоричен, че в отбора му няма проблеми с дисциплината. Според някои публикации Ашли Коул е своенравничил по време на мача с Тотнъм, но наставникът бе категоричен, че няма проблем в това отношение.

„Всичко е наред с дисциплината в тима. Тя не е по-добра отколко в другите отбори. Трябва да се доверяваме повече на Ашли, а той е достатъчно отговорен човек. Никой не го е принуждавал да се извинява за това, което се случи в този мач, но той го стори”, коментира Аврам Грант.

Преди ден Ашли Коул се извини за грубото си влизане срещу Алан Хътън по време на двубоя срещу Тотнъм, който приключи при резултат 4:4. Защитникът получи жълт картон от главния рефер в този двубой Майк Райли, заради емоционалната си реакция след това.

„Момчетата ми отговарят за своите действия, въпреки че в другите тимове има много по-опасно играещи футболисти, отколкото Коул. Те дори не получават жълти картони, а и след това дори не се извиняват”, добави израелският специалист.

Вчера обаче в медиите гръмна друг скандал, според който звездата на тима Дидие Дрогба скочил срещу помощника на Грант – Тен Кате, в съблекалнята сред въпросния мач с „шпорите”.