ЦСКА си призна, че е длъжник на бивши играчи
ЦСКА си призна, че е длъжник на бивши играчи / netinfo
От Борисовата градина официално си признаха, че дължат сума на четирима свои бивши футболисти. Без да уточняват техните имена, в сайта на шампионите бе публикуван кратък текст в който се казва:

ПФК ЦСКА ЕАД е изяснил всички взаимни задължения с бившите си футболисти.

Открити въпроси има четирима от тях, но те ще бъдат изяснени до няколко дни. Всички тези, с които няма различия относно плащанията ще получат дължимите си пари както е договорено предварително. Информацията относно дължимите суми, изнесена днес в някои ежедневници, е многократно завишена и не отговаря на истината.

Накрая се уточнява също така, че след проведен разговор с адвоката на румънския национал Флорентин Петре, неговия „случай” ще бъде разрешен в понеделник.

Преди дни стана ясно, че Александър Тунчев, Валентин Илиев, Йордан Юруков и Георги Илиев имат намерение да си потърсят по съдебен път дължимите им суми от неплатени премии и заплати от тази пролет. Първоначално от ръководството на ЦСКА отрекоха това, но в крайна сметка с днешната публикация се признава, че има висящи случаи, които щели скоро да бъдат изгладени.