Анчелоти: От Роналдиньо може да се очаква всичко
Анчелоти: От Роналдиньо може да се очаква всичко / БГНЕС
Старши треньорът на Милан Карло Анчелоти отличи Дженаро Гатузо и Роналдиньо след победата с 1:0 над Брага от турнира за Купата на УЕФА. Бразилецът измъкна „росонерите” в последните минути на мача и донесе трите точки на своя тим.

„Имаше много борба и това беше предсказуемо, след като Брага показа себе си като добър отбор още в първия кръг. По време на двубоя трябваше да изпробвам различни схеми. Хареса ми нашето нападение, тъй като създаваше постоянно опасности пред вратата на португалците”, сподели Карло Анчелоти.

„Ще откроя Дженаро Гатузо, който свърши доста работа, той е добър футболист. Роналдиньо също беше великолепен. От него може да се очаква всичко. Излизането му на терена имаше важно практическо значение, все пак той вече вкара 5 гола през този сезон”, добави специалистът.

„В този мач, първо пуснах като двойка централни защитници Каладзе и Сендерос, които все още не са готови на 100 процента, но беше важно да ги проверя. Преди неделния мач с Лече, решихме да дадем почивка на някои от футболистите си. Затова други играчи получиха възможността да се изявят в турнира за Купата на УЕФА”, добави още Анчелоти.