Ана Иванович се готви за нови върхове
Ана Иванович се готви за нови върхове / netinfo
Младата надежда на сръбския тенис Ана Иванович разкри пред местните медии, че вече се чувства много по-узряла и готова да атакува нови върхове през следващия сезон.

„Чувствам се вече по-опитна и зряла. По-рано преживявах много емоционално всичко, което се случваше на корта. Сега вече мога да се контролирам”, разкри Иванович.

„Ако през миналата година срещата със съперничка от първата десетка беше нещо ново за мен, то вече се стремя да ги преодолявам и разбира се имам мотивацията за това. Преди началото на подготовката не бях в много добра физическа кондиция, но след няколко седмици вече нещата се промениха”, добави атрактивната тенисистка.

Иванович, която навърши 20 години през миналия месец, добави, че има огромното желание през следващия сезон да спечели един от турнирите от Големия шлем. Тенисистката няма нищо против това да се случи на Откритото първенство на Австралия.

Сръбската тенисистка завърши настоящата година на четвърто място в класацията на женската тенис асоциация и стигна до финала на Ролан Гарос, където отстъпи на ракета номер едно Жустин Енен.