Лято в затвора
Лято в затвора / netinfo

Няма по-смърдящо и гнусно място през лятото от затвора. През лятото на 2007 година затворниците живеят в страшна мизерия – в една баня се къпят 160 човека, ядат "помия", както сами определят дневната си дажба, спят средно по 10 човека в килия. И това не е чак толкова страшно.

По-зловещо е само, че там върлуват хепатит, СПИН и всякакви други зарази. Свободно се вкарват наркотици, като с една игла се бодат около 20 човека. Все пак лятото и тези хора мечтаят за море, плаж, разголени жени.

Нина Александрова успя да влезе при рецидивистите от 12-ти отряд на Централния софийски затвор и да прекара един следобед с тях. В звуковите файлове чуйте какво видя тя и какво й казаха момчетата. В първия запис е историята на Пилчето от Радомир – с 10-годишна присъда за изнасилване на малолетно момиче. Във втория е разговор с Даниела – булката на затвора. Мъж, който ходи с токчета, гримира се и прави секс почти всеки ден. В третия звуков файл Нина е в 19-та килия, където тартор на групата е Добермана. Чуйте историите им.