/ iStock/Getty Images
“Гражданска отговорност” е задължителна застраховка, която всеки водач на МПС трябва да направи. Тя се сключва всяка година, като може да се плати както еднократно, така и на вноски. Нейното предназначение е да покрие щети, които са в резултат на ПТП, като ако в момента Ви предстои да сключите нова полица, заложете на онлайн застраховането, използвайки функционалния гражданска отговорност калкулатор на Ай енд Джи Иншурънс Брокерс. Още днес се погрижете за административните въпроси от поддръжката на колата и продължавайте да бъдете изрядни водачи за пример.

Какви данни за МПС-то трябва да подготвите преди да отговорите

Когато дойде времето да използваме онлайн калкулатора на I&G insurance brokers, трябва да подготвим някои определени данни за мпс-то, което притежаваме:

 ● вид и характеристика на автомобила;
 ● мястото на регистрация;
 ● физическо или юридическо лице сте;
 ● вашата възраст;
 ● шофьорски стаж;
 ● наличие на произшествия през последните години;
 ● други.

Попълнете всички полета, за да изчисли калкулаторът на каква сума ще възлезе Вашата застраховка “Гражданска отговорност”. След това идва ред и на попълването на необходимите данни за издаване на полица, изборът на оферта и нанасянето на информация за предпочитания начин на плащане. Онлайн сключването на договор е удобен и лесен начин да се погрижим за сигурността на автомобила, без да губим време в обикалянето на офиси, които предлагат ГО.

Изберете I&G Brokers и решете този казус още днес.

Колко стъпки е

Няма нищо сложно в използването на онлайн калкулатора, който изчислява и на каква сума ще възлезе полицата “Гражданска отговорност”. Всичко става в рамките на няколко стъпки, които просто трябва да следвате, за да завършите поръчката си:

● Попълване на данни;
● Избор на подходяща оферта;
● Попълване на данни от талона на МПС-то;
● Избор на начин за плащане и получаване;
● Завършване.

Предимството на онлайн сключването на застраховка “Гражданска отговорност” е, че за разлика от стандартните методи за обезпечаване на сигурността на автомобила, тук изискването да присъствате лично на сделката напълно отпада. От Вас се изисква
само да следвате указанията, също както и да въведете правилно данните си, когато ползвате калкулатора.

Плащане на вноски

И плащането на вноски може да се случи онлайн, чрез удобната електронна форма за попълване. Тук е нужно да въведете в полетата:

● Регистрационния номер на МПС-то;
● Номерът на полицата;
● Видът на застраховката;
● Застрахователят.

Отново е бързо, лесно и дори приятно. Изберете “Гражданска отговорност” от Ай енд Джи Иншуранс Брокерс. Изберете сигурността.