/ easypay.bg
Участват всички, които започнат да получават пенсията си по EasyPay карта
През 2020 г. EasyPay пусна на пазара платежна карта (с IBAN), подобна на дебитната, по която може да бъде превеждана и пенсията от НОИ. В периода август - октомври 2021 компанията организира томбола за всички клиенти, които заявят получаване на пенсията по карта. Всеки месец EasyPay ще плаща на лотариен принцип по 1 сметка на 300 пенсионери.

Как става прехвърлянето на пенсията

Компанията има договор с НОИ и всичко става само с подаване на заявление на каса на EasyPay. Клиентите могат и сами да направят прехвърлянето, след като получат номер на сметка в EasyPay и го предоставят в НОИ.

Какви са предимствата на платежната EasyPay карта

Ключово предимство е, че картата няма такса за издаване и поддръжка и има 2 безплатни тегления на месец на който и да е банкомат в страната. Това, на практика, означава, че пенсионерите не губят от дохода си. Освен това си спестяват реденето на опашки. С платежната EasyPay карта могат да се внасят и пари в брой на EasyPay каса по всяко време, както и да се получават бързи и сигурни банкови или парични преводи от страната и чужбина. Картата се издава на каса в рамките на 5 минути.

Как се проследява сметката

Движенията по сметката могат да се следят чрез услугата EasyPay карта във Viber. Освен във Viber, справки могат да се правят и в касите на EasyPay, както и на страницата или мобилното приложение на ePay.bg.

Как става участието в томболата

Желаещите трябва да заявят на каса на EasyPay, че искат да получават пенсията си по карта. Прехвърлянето става автоматично между EasyPay и НОИ. Колкото повече регистрирани сметки имат на каса, толкова по-голям е шансът да бъдат изтеглени в томболата. Пълните условия на кампанията можете да прочетете на www.easypay.bg