Спират водата в „Младост” ІІІ и Гео Милев в сряда
Спират водата в „Младост” ІІІ и Гео Милев в сряда / netinfo

Във връзка с подмяна на спирателен кран в ж.к. „МладостІІІ се налага временно прекъсване на водоподаването на 29 октомври 2008 г. от 10.00 до 22.00 часа в ж.к. “Младост” ІІІ част. При продължителност на работите над 12 часа ще бъдат осигурени водоноски на адрес: пред ХХV поликлиника; ж.к.”Младост” ІІІ между бл. 340 и бл. 336

Във връзка с извършването на тестове за налягането във водопроводната мрежа в ж.к. „Гео Милев” е необходимо временно да бъде прекъснато водоснабдяването от 10.00 до 22.00 часа на 29 октомври 2008 г . в района между бул. „Цариградско шосе”, ул. „Александър Жендов”, бул. „Шипченски проход”, ул. „Николай Коперник”, ул. „Постоянство”, ул. „Коста Лулчев” и ул. „Акад. Георги Бончев”. При продължителност на работите над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване чрез водоноски, разположени на кръстовището на ул. „Николай Коперник” и ул. „Галилео Галилей”.

“Софийска вода” АД се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства. Ремонтните работи ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” на телефон 8122121.

Интернет сайтът на дружеството www.sofiyskavoda.bg дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.