ПРОМЯНАТА - най-голямата социално отговорна инициатива на Нова броудкастинг груп и фондация Reach for Change навлезе във финалната си фаза - гласуването за финалистите.

Фондация „Заслушай се", Сдружение „Ре-акт", Фондация "Здраве и социално развитие", Сдружение "Онкоболни и приятели" (Бургас), Спортен клуб "Twisted Jiu Jitsu" са петимата финалисти, които продължават в третия и най-важен етап на ПРОМЯНАТА 2015.

Спортен клуб "Twisted Jiu Jitsu"

Представяме ви братята Владимир и Борислав, които са твърдо решени да водят борба със затлъстяването сред децата чрез спорт.

Има ли комплексно решение на един от най-сериозните и бързоразвиващи се проблеми на децата в България - наднорменото тегло и затлъстяването? Братята Влади и Боби са самураите на 21-ви век и вярват, че децата могат да растат здрави и пълноценни, когато съчетаят добрата физическа форма с увереност и дисциплина, както и с формиране на правилни навици и ценности. По образование са икономисти, но най-голямата им страст си остава Бразилското Джу Джицу - уникално бойно изкуство и спорт, събрал в себе си не само духа на традициите, но и носител на новото, модерното и иновативното.

Преди да се отдаде напълно на спорта и своите малки и големи ученици, Боби преминава през финансовите отдели на различни фирми и организации, което му помага да разбере още по-добре, че най-успешен и удовлетворен от себе си човек може да бъде когато твори, създава и го споделя с другите. Това е най-ценният урок и според Влади, все още е деен и в сферата на финансите, който след дългото си пребиваване в чужбина счита, че освен образованието другото най-ценно нещо, което е взел със себе си е любовта към Джу Джицу.

Представяме ви спортен клуб Twisted Jiu Jitsu  един от финалистите в ПРОМЯНАТА (ВИДЕО)
netinfo

Двамата братя вярват, че бъдещето е в ръцете на здравите деца. Те ще станат здрави възрастни, които на свой ред ще имат здрави деца.

Проектът Twisted Kids е цялостна програма не само за слаби, а за "здрави деца", които са физически активни, хранят се здравословно и живеят в среда, която ги подкрепя и мотивира да растат пълноценни и да взимат правилни решения за живота си. Ето защо Twisted Kids предлага уникален комплексен подход от тренировки, хранене и активна работа с обкръжаваща среда на детето за устойчиви резултати. И понеже Влади и Боби виждат изключителния положителен ефект върху техния живот, мечтаят да донесат тази промяна в живота на хиляди други български деца и семейства.

До 24 ноември можете да подкрепите с гласа си един от проектите на петимата финалисти и техните идеи на сайта на инициативата: http://novatv.bg/gamechangers.