Отново лятно издание на Новините в 22:00 часа по Нова
Отново лятно издание на Новините в 22:00 часа по Нова / Нова тв

Следвайки ритъма на летните месеци и промените в потребностите на своите зрители, за втора поредна година Нова пуска специално лятно издание на Новините. От 1ви юни, всеки делничен ден Ани Салич и Николай Дойнов ще представят най-важното от страната и света два пъти в телевизионния праймтайм - в 19:00 и в 22:00 часа.

„Продължаваме лятното издание на Новините на Нова след сериозния успех, който този проект имаше миналото лято", каза Дарина Сарелска, директор „Новини и актуални предавания на Нова Броудкастинг Груп.

Вярна на своята иновативна природа и отразяваща динамиката на събитията, Нова въведе тази промяна през лятото на 2014 г., с цел да отговори на изискванията на своите зрителите, а именно - да получават най-важните новини в удобно за тях време.

С тази стъпка телевизията ясно показва водещото място, което Новините на Нова заемат в програмата на медията, както и стремежа непрекъснато да променя и обогатява съдържанието, което предлага, за да реагира своевременно и ефективно на променящите се събития.

Специално лятно издание на Новините на Нова - от 1 юни, в 22:00 часа