Меган и Хари
Меган и Хари / netinfo
Репортерите Ася Енева и Василена Гръбчева ще проследят най-значимото светско събитие на годината, а кореспондентът на NOVA в САЩ Ясен Дараков ще отразява реакциите в родината на булката
Гала кани зрителите на NOVA на кралска сватба. На 19 май в 12.30 ч., веднага след обедната емисия новини на NOVA, специалното издание на „На кафе” ще предава на живо сватбата на принц Хари и американската актриса Меган Маркъл. Цели два екипа на предаването ще покажат на живо церемонията в замъка „Уиндзор”, както и еуфорията на стотиците гости. Кои холивудски знаменитости ще уважат новото семейство и дали Хари и Меган ще нарушат строгия английски протокол? Съпричастни с всичко любопитно на място ще ни направят Ася Енева и Василена Гръбчева, а как отбелязват сватбата в родината на булката – ще ни покаже кореспондентът на NOVA в САЩ – Ясен Дараков.

Очаквайте и поредица вълнуващи срещи – Ася ще ни запознае с най-голямата фенка на кралското семейство, с най-известния британски стилист-консултант, който отговаря за актуалните тенденции при шапките. Ще видим и нагледен урок по протокол – от топ експерт в кралското общество, както и какви са очакванията и първите реакции на жителите и гостите на Кралството. Василена ще се включи директно от замъка „Уиндзор” с разказ за случващото се от първо лице.

Сватбата на 2018 година: Принц Хари се жени за Меган Маркъл

В студиото на „На кафе” ще видим как изглежда роклята на Меган и каква е тортата за сватбата. Кристина Патрашкова, Евгени Минчев и още звездни гости, експерти и стилисти ще следят и коментират най-любопитното около новата кралска двойка и най-значимото светско събитие на годината.

В 16.00 ч. зрителите на NOVA ще имат възможността да видят „Хари и Меган: Една необикновена любов”. Марк Радис е режисьор на документалния филм, който разказва историята на необикновената двойка Меган и Хари и как едно момиче с голямо бъдеще в Холивуд се превръща в първата американска принцеса. Ще видим каква трябва да е сватбената церемония и как бракът ще промени живота им. И още - по какъв начин нейната поява ще повлияе на британската монархия - какво е готова да пожертва Меган и какво не?

Восъчната Меган застана до любимия си принц Хари (СНИМКИ)

Седмицата преди сватбата също ще бъде празнично отбелязана в „На кафе“ с любопитни детайли за подготовката на най-голямото събитие тази година. През последните дни феновете на „На кафе“ вече имаха възможност да видят във Facebook как Гала се подготвя за сватбата. Мистерията защо водещата избира халки, рокля, обувки и торта беше разгадана - тази сутрин в предаването тя повдигна завесата.

Не пропускaйте специалното директно предаване на „На кафе” с начало 12.30 ч. и извънредните включвания от Лондон и САЩ в новините и актуалните предавания на NOVA.