25-годишен бивш модел със 7 години опит в политиката е най-красивото острие на БСП в парламента, съобщи NOVA. Теодора Халачева от Пловдив работи в централата на столетницата в града. Започнала като стажант на 18-годишна възраст. Тя е най-младият общински съветник в местния парламент в Пловдив.
 
Сред най-близките си хора няма членове на партии. "Никога дори не сме говорили за политика и не сме коментирали пристрастията си", признава красивата народна избраничка. За себе си разказва, че участва в редица благотворителни инициативи, дори помага на дванадесетокласници в подготовката им за матурите.
 
"Много хора ме питат дали отивам на училище или в Народното събрание. Смятам, че няма по-добър защитник на интересите на младите хора от един техен връстник", каза Теодора. Тя споделя, че симпатизира на Корнелия Нинова. "Тя е страхотна жена, която върна живота в БСП", коментира Теодора и смята, че социалистическата партия е взела своите поуки от управлението на кабинета "Орешарски".
 
За изявите си като модел младата жена споделя, че е участвала в "Мис Пловдив" за забавление заедно с приятелки. "Разчитам хората да оценят моята работа, а не външния ми вид. Смятам, че снимката ми по бански не описва мен като активна личност, но не се притеснявам от нея", категорична е тя.

Теодора Халачева
screenshot/nova.bg

Добавя, че няма да бъде от народните представители, които никога не се изказват от трибуната на парламента. "Все още не знам пълния размер на заплатата, която ще получавам, но част от нея вече съм планирала", казва Теодора. Тя смята да плати семестриалната такса на един от зрелостниците, които подготвя.

Вижте новите лица в парламента (СНИМКИ)
 
Младата жена не крие, че още не се е справила с трагедия, сполетяла семейството й преди пет години. Тогава при инцидент загива майка й.
 
 
nova.bg