Джерард Бътлър
Джерард Бътлър / Gulliver/Getty Images
Руските зрители ще могат да видят как американски войници спасяват руския президент в холивудския филм "Унищожителят" ("Hunter Killer").

Джерард Бътлър - шотландецът с най-неустоимите сини очи (СНИМКИ)
 
Разпространението на лентата в страната първоначално бе забранено, но в края на краищата получи разрешение, съобщиха дистрибуторите му, цитирани от Франс прес.
Блокбастърът бе изтеглен в последния момент от програмата за разпространение, като министерството на културата на Русия поясни, че не е получило в предвидения срок копие на филма с необходимото качество. Специалисти във филмовия сектор обаче предположиха, че решението е свързано със сюжета на филма.

Десетте най-популярни конспиративни теории в Русия
 
"Трилърът "Унищожителят" с Джерард Бътлър в главната роля излиза по екраните в Русия“, съобщават дистрибуторите. „Получихме разрешение и от днес филмът може да бъде гледан в киносалоните в страната".
Адаптиран по книга на Джон Уолъс и Дон Кийт, "Унищожителят" описва история за неопитен командир на американска подводница, който е принуден да сътрудничи с група морски тюлени в Северния ледовит океан, за да се притече на помощ на руския президент.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No holds barred for Captain Joe Glass. You’ll see tomorrow when our trailer for #HunterKiller drops.

A post shared by Gerard Butler (@gerardbutler) on

Той е държан като заложник от руски терористи, които са предвождани от министъра на отбраната, подготвят държавен преврат и заплашват да сложат началото на Трета световна война.
 
Филмът с участието на Джерард Бътлър, Гари Олдман и Линда Карделини ще бъде прожектиран в 850 киносалона в Русия

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА