Футболът е един от най-популярните и атрактивни спортове, а футболистите са едни от най-желаните и привлекателни мъже сред спортистите. Някои от тях са в списъците на секси личностите от години, а други са съвсем нови попълнения, пише каналът "Top Of The Tops" във vbox7. Ето и кои са най-красивите играчи:

Еден Азар

Възраст: 29
Височина: 1.75 м
Държава: Белгия
Отбори: Белгия, Реал Мадрид

Еден Азар ни омайва с атрактивната си визия и очи с цвят на небе. Белгийският футболист игра дълго време за Челси, а трансферът му за Реал Мадрид беше един от най-скъпите във футболната история. Еден Азар е женен за Наташа ван Хонакер, с която имат три деца.
 

Оливие Жиру

Възраст: 34
Височина: 1.90 м
Държава: Франция
Отбори: Франция, Челси

Оливие Жиру е френски професионален футболист, който играе като нападател за Националния си футболен отбор и за Челси. През 2012-2018 г. той играе за друг клуб във Висшата лига - Арсенал. Оливие е популярен със своята привлекателна външност и син поглед. Със съпругата си Дженифър Жиру са заедно от 2011 г. и имат четири деца.

Оливие Жиру
Gulliver/Getty Images

Кристиано Роналдо

Възраст: 35
Височина: 1.87 м
Държава: Португалия
Отбори: Португалия, Ювентус

Роналдо е един от най-великите футболисти в историята на футбола. Той е победител в последното Европейско първенство по футбол през 2016 г.  Роналдо е един от най-печелившите атлети в света и с най-много последователи в социалните мрежи.
 

Аркадиуш Милик

Възраст: 26
Височина: 1.86 м
Държава: Полша
Отбори: Полша, Наполи

Милик е полски професионален футболист, който играе за италианския футболен клуб Наполи. 26-годишният футболист има очарователен външен вид и е един от най-красивите футболисти в света в момента. Женен е за Джесика Зиолек.

Аркадиуш Милик
Gong.bg

Килиан Мбапе

Възраст: 22
Височина: 1.78 м
Държава: Франция
Отбори: ПСЖ

Дебютира на игрището през 2015 г. и оттогава не спира да катери стълбичката. Той е един от най-известните и най-богати футболисти в света. Печелил Лига 1 за млад играч на годината и наградата Golden Boy. Килиан е най-младият френски играч, отбелязал гол на Световното първенство през 2018 година.