/ gettyimages
Едно от магнетичните семейства в Холивуд се разделя. Новината за раздор в отношенията между Джордж и Амал Клуни обикаля клюкарските колонки в последните дни.

Според тиражираните информации Амал взела със себе си двете им деца - близнаците Ела и Александър, и заминала за Италия. Наскоро семейството се сдоби с къща на остров Сардиния, където се твърди, че се е установила 40-годишната адвокатка. 57-годишният актьор пък живее в дома си във Великобритания.

ЖЕСТОВЕ НА ЛЮБОВ И НЕЖНОСТ: Клуни демонстрира обичта си към Амал (СНИМКИ)

Официално потвърждение, че двойката се разделя до момента обаче няма. Това не попречи да започне да се коментира, че при развод, съпрузите ще трябва да споделят състояние от 520 млн. долара.
 

gettyimages


Според изданието Radar Online между съпрузите е имало сериозна кавга. В същото време семейни приятели твърдят, че Клуни прави всичко, за да върне жена си. В същото време актьорът отрича раздялата пред US Weekly.
 
Семейство Клуни: любов, нежност, грижа (СНИМКИ)

Информациите, че холивудското семейство се разпада, са доста изненадващи, в контекста на любовта и подкрепата, която двойката демонстрира при публичните си появи.
 

Guliver/Getty Images


Джордж Клуни сключи брак с Амал Аламудин през 2014 г. на скромна церемония във Венеция. През лятото на 2017-а се родиха и близнаците им Ела и Александър.

Богатството на Джордж Клуни: Амал с Ела и Александър (СНИМКИ)