/ gettyimages
Една от най-красивите съвременни любовни истории е на талантливия актьор Джордж Клуни и прекрасната му съпруга Амал. Двамата се радват на щастлив брак вече четвърта година и на две общи страхотни деца - близнаците  Ела и Александър

ЖЕСТОВЕ НА ЛЮБОВ И НЕЖНОСТ: Клуни демонстрира обичта си към Амал (СНИМКИ)

В интервю преди време Клуни заяви, че ако трябва да жертва живота си заради съпругата си, би го направил без грам колебание. „Бих умрял за Амал“, споделя актьорът. Независимо на какво събитие са, те не пропускат да демонстрират красивата си любов. 

Любопитното за първата им среща е, че на него дори не му се налага да излезе от вкъщи. Първото им виждане било през 2013 година, когато Клуни се намирал в италианското си имение близо до езерото Комо.

Клуни не спира да демонстрира любовта си към своята прекрасна съпруга Амал
gettyimages

„Общ приятел ми звъна и ми каза: Идвам при теб, може ли да дойда с една приятелка? Отговорих му: Да, разбира се“.Интересен факт е, че агентът на Клуни още щом се запознал с красивата Амал имал някакво предчувствие как ще се развият нещата. По-късно същия ден звъннал на Джордж и му казал: "Жената, с която се запознах при теб, ще се ожениш за нея".... И това наистина се случи", споделя Джордж Клуни.

Амал Клуни
Guliver/Getty Images

Крисив и романтичен е и начинът по който той й предложил брак. Клуни чакал 20 минути на колене, за да получи отговор от любимата си Амал на най-важния въпрос. Холивудският актьор поканил красавицата на романтична вечеря в дома си. Поднесъл шампанско и я помолил да потърси запалка, за да запалят свещи.

Приказната Амал Клуни засенчи звездите във Венеция (СНИМКИ)

За целта и посочил едно чекмедже в близкия скрин. Тя отворила чекмеджето, но вместо запалка видяла красива кутийка с годежен пръстен. Обърнала се изненадано и видяла, че Джордж вече очаква отговора й на колене.

„Стоях така в продължение на 20 минути. Тя просто се взираше в пръстена и казваше „О, Боже мой!“. Беше толкова шокирана“, спомня си актьорът.

В крайна сметка година по-късно Джордж Клуни и красивата адвокатка си казват "Да" във Венеция. 

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук