В дейли епизода на VIP Brother тази вечер Железният Майк игра Дунавско хоро, танцува с Рени на „Една българска роза" и сподели със Съквартирантите фактите, които знае за България.

Легендарният боксьор призна, че е останал впечатлен от историята на страната ни, както и великите български спортисти, а в заключение на разговора добави „България е едно специално място".

Майк Тайсън влезе в къщата на Big Brother (ВИДЕО)

Съквартирантите бяха изписани от лудницата на Big Brother, но преди това да се случи Големият брат се увери, че те са в добро психическо здраве след редица процедури и терапии. След смехотерапията, медитацията, терапията чрез крещене и медикаментите, пациентите трябваше да проведат и групова терапия в няколко стъпки.

Всеки от тях сподели най-травмиращата случка в живота си, призна кой от останалите го е разочаровал най-много в Къщата и сподели коя черта в характера си не харесва и иска да промени. Някои от звездите бяха болезнено откровени, а това го доведе една стъпка по-близо да изписването им.

След само една нощ, прекарана в лудницата, Лили сподели на останалите пациенти и на Big Brother, че не се чувства добре и желае да се върне в Къщата. Големият брат изпълни молбата ѝ, но и поднесе огромна изненада на телевизионната водеща - имунитет до края на шоуто, а по този начин Лили Вучкова се превърна в първия сигурен финалист във VIP Brother 2016.

Тази вечер видяхме и промяната в отношенията между Жана и Явор. Певицата е все по-решена в намеренията си да отмъсти по някакъв начин на актьора, а той - все по-настоятелен във флирта си с Емануела. Поп-фолк дивата усети напрежението, което се заформя заради нея и, въпреки че призна пред Big Brother, че на всяка жена ѝ е приятно да бъде ухажвана, тя поговори с Жана, за да се увери, че обстоятелствата няма да развалят отношенията между двете.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.