Майкъл Гандолфини
Майкъл Гандолфини / Gulliver/Getty Images
Майкъл Гандолфини, синът на покойния актьор Джеймс Гандолфини, ще се превъплъти в образа на младия Тони Сопрано - знаковия персонаж на баща му, съобщи Контактмюзик.  
 
Майкъл Гандолфини ще играе младия Тони Сопрано - бъдещ престъпен бос, във филма "Многото светци на Нюарк".

„Семейство Сопрано“ се завръща на екран
 
Продукцията предхожда хронологично събитията в хитовата телевизионна поредица "Семейство Сопрано", чиято звезда беше Джеймс Гандолфини
 
Образът на Тони Сопрано донесе на актьора многобройни награди Еми. Гандолфини почина от инфаркт на 51-годишна възраст през 2013 г., докато беше на почивка в Италия със сина си.

Образът на Тони Сопрано донесе на Джеймс Гандолфини многобройни награди
Образът на Тони Сопрано донесе на Джеймс Гандолфини многобройни награди Gulliver/Getty Images

Майкъл Гандолфини получи знаковата роля на баща си след щателно търсене на актьор, който да изиграе младия Тони Сопрано.

Най-популярните герои в историята на киното и телевизията
 
Филмът "Многото светци на Нюарк" описва социалните и расови безредици през 60-те години на миналия век в Нюарк, Ню Джърси, и е фокусиран върху напрежението между местните етнически италианци и афроамериканци.

„Семейство Сопрано“ е един от най-популярните сериали на HBO Gulliver/Getty Images

Създателят на "Семейство Сопрано" Дейвид Чейс е сценарист и продуцент на филма. Зад камера ще се изяви Алън Тейлър, режисирал девет епизода от хитовата телевизионна поредица и отличен с награда Еми за един от тях.

Най-добрите телевизионни сериали на всички времена
 
Освен Майкъл Гандолфини актьорският състав на "Многото светци на Нюарк" включва още Алесандро Нивола, Вера Фармига, Джон Бърнтол, Били Магнусен, Кори Стол.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА