В средата на годината малко по малко стават ясни претендентките за конкурсите по красота. Същото се отнася и за националните конкурси.

И ако някои красавици, мечтаещи за лентата, могат да бъдат открити в моловете и салоните за красота, то една 19-годишна хубавица разбива на пух и прах тази представа. Каналът "Social Virals" във vbox7 ни запознава с Ела Рийс:
 
Ела е на 19 г. и е една от претендентките за титлата Мис Англия. Тя работи в една мъжка сфера - кара мотокар, а фирмата, на която служи, продава тежка техника за строителството.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌹

A post shared by Ella-Louise Rees (@_ellarees) on


Пред Daily Mail признава, че се е съгласила да участва в конкурса, за да окуражи останалите момичета да не се съобразяват със стереотипите.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fashion is what you buy, style is what you do with it 🌼

A post shared by Ella-Louise Rees (@_ellarees) on


Всъщност професията ѝ не е никак случайна. Още от малка тя е "закърмена" с любовта към тежката техника, тъй като баща ѝ има бизнес в сферата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍋

A post shared by Ella-Louise Rees (@_ellarees) on


Наскоро завършила гимназия, Ела мечтае да завърши висше образование, с чиято помощ да основе свой собствен бизнес.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌻

A post shared by Ella-Louise Rees (@_ellarees) on"Сама върша работата си, не разчитам на никого да ми помага. На хората обаче им е странно, когато се наложи да работя с тях", коментира тя.

Петте най-красиви носителки на титлата „Мис Свят“ (СНИМКИ)

Но шокирани са не само клиентите на фирмата, за която работи, но и колегите ѝ. "Изненадани са, че участвам в конкурси за красота, възприемат ме като мъжко момиче", признава Ела.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Asian Bridal by MUA @makeupbyjasmua 🌹#mua#makeup#asianbridal#red#makeupartist#love

A post shared by Ella-Louise Rees (@_ellarees) on