/ личен архив
9-годишната Бриана Петрова от Варна извоюва титлата GRAND  PRIX „Мини Мис и Мини Мистър Планета”. Тази година домакин на конкурса за красота и талант беше курортен комплекс "Албена". Нашата страна беше представена от победителката на миналогодишния конкурс за красота и талант "Мини мис и мини мистър Свят”.

Бриана Петрова
личен архив

Бриана успя да се пребори и да грабне титлата в конкуренцията на участници на възраст от 4 до 17 години от над 20 държави, сред които Южна Африка, Бразилия, Индия, Русия, Румъния и Грузия.

Участниците бяха оценявани от компетентно международно жури, съставено от професионалисти в сферата на шоубизнеса и красотата, журналисти и дизайнери. Имаше и детско звездно жури, което се състоеше от победители от предишни години, спечелили титлата "Мини Мис и Мини Мистър Планета" от България, Русия и Грузия.

Бриана Петрова
личен архив

Участниците се представиха в няколко тура: интервю с жури, модно ревю, представяне на талант, финално шоу, представяне с национални носии, тематично дефиле "Морско дъно", официални рокли и костюми

Бриана Петрова
личен архив

Бриана Петрова е професионален детски модел и фотомодел. Има опит в телевизионни реклами, ревюта и многобройни фотосесии. Освен като модел участва и в много други международни и национални конкурси, където се изявява още като певица, пианистка и танцьорка на латиноамерикански танци.

Има покани за участия в модни ревюта на световноизвестни дизайнери, както и за участия във филмови продукции. 

Бриана Петрова
личен архив