/ Gulliver/Getty Images
Пародията на „Сам вкъщи“ на Райън Рейнолдс, комедия с главен герой канабиса, озаглавена „Stoned Alone“, е „обида за изкуството на киното“, твърди оригиналният режисьор Крис Кълъмбъс.

През 2018 г. Рейнолдс се присъедини като продуцент на „Stoned Alone“, което беше описано като духовно продължение на оригиналния филм с Маколи Кълкин, който обаче ще бъде насочен към възрастни.

В изявление по това време се казва, че филмът се върти около „20-годишен израснал с трева загубеняк, който пропуска полета за празничното си ски пътуване“. Подобно на оригиналния филм, впоследствие крадци нахлуват в дома му, а параноята му се засилва от опияненото му състояние.

Говорейки пред „Индипендънт“ за класическия филм, Кълъмбъс нарече новия филм „обида“.

„Ако правите комедия, мюзикъл, без значение какъв филм, трябва да се отнасяте към него със същото уважение, както ако снимате „Кръстникът“. „Сам вкъщи“ не е „Кръстникът“, но трябва да се отнасяте към него с подобно уважение."

Докато римейкът изглежда все още не се е придвижил напред към реална премиера, Disney+ вече е направила истински римейк на „Сам вкъщи“. С участието на Арчи Йейтс от „Джо Джо заека“ в ролята, претворена от Кълкин, филмът ще излезе през 2021 година.

Информация от април сочи, че Кълкин също ще се появи в малка роля във филма и че актьорът е получил 3,2 милиона долара за това. 
БГНЕС