Роклята от портрет на Кейт се разпродаде за два часа
Роклята от портрет на Кейт се разпродаде за два часа / снимка: Gulliver/Getty Images

Роклята, която Кейт Мидълтън носи на първия семеен портрет с бебето Джордж, се разпродаде само за два часа след публикуването на снимката.

Първата семейна фотосесия беше в разрез с традицията, защото бе направена от дядото по майчина линия Майкъл Мидълтън. Кралското бебе спи на снимките, увито в бяла пелена като тази при изписването си от болницата. Майка му Кейт е с рокля в цвят бордо с разпусната коса. Същата тази рокля, струваща 46 паунда, се разпродаде мигновено, след като британките видяха семейния портрет.

Онлайн поръчките прегряха от всички желаещи да изглеждат по същия начин като херцогинята на Кеймбридж. Поръчките нарастват с всяка изминала минута, като поради липса на бордо жените били принудени да се задоволят и с други цветове, посочва БГНЕС.

Освен САЩ и Великобритания момичета от много други националности също искат да притежават елегантната рокля. Роклята е на модната марка „Seraphine”, чиито представители веднага изразиха своят огромна чест от това, че съпругата на принц Уилям е избрала да носи тяхна дреха на този важен семеен повод.