/ Gulliver/Getty Images
Рапърът Шон „Диди“ Комбс разкритикува наградите „Грами“, защото за пореден път са пренебрегнали рап и аренби изпълнителите в най-големите категории, предаде АП.

Gulliver/Getty Images

Музикантът произнесе 50-минутна реч на специална гала вечер, организирана в Бевърли хилс в навечерието на бляскавата церемония от продуцента Клайв Дейвис. На събитието в събота вечер Шон „Диди“ Комбс беше специално почетен за своето творчество. Краят на неговата реч, зовяща за промяна, беше посрещната с аплодисменти и ставане на крака от много знаменитости в музикалния бизнес, сред които бяха Бионсе и съпругът и Джей Зи.

„Грами“: Били Айлиш обра наградите в Лос Анджелис, посветиха вечерта на Коби

„Казвам го с любов към наградите „Грами“, но всяка поредна година нас ни убиват! Ние влагаме цялото си време, душа и сърце, а накрая ни пренебрегват. Ние настояваме за честна надпревара. Казвам го с голяма мъка на сърцето“, заяви изпълнителят.

 

 

Организаторите на наградите „Грами“, Националната звукозаписна академия, често бяха критикувани, че изключително популярни изпълнители, като Бионсе, Кание Уест, Еминем, Марая Кери, се оказват губещи при призовете в най-авторитетните категории, отбелязва агенцията. Рап и аренби звездите често губят за сметка на техните поп рок и кънтри конкуренти.

„Трябва да си кажем истината, че хип-хопът и музиката на чернокожите никога не са били на необходимата почит при раздаването на златните грамофончета“, заяви в заключение Шон „Диди“ Комбс.

Gulliver/Getty Images

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА