Райън Рейнолдс опропастил напрегната сцена с телефона си
Райън Рейнолдс опропастил напрегната сцена с телефона си / снимки: Reuters

Голям срам брал Райън Рейнолдс повреме на снимките на "Секретна квартира" (Safe House). Актьорът забравил да изключи мобилния си и той звъннал по време на една от най-напрегнатите сцени във филма.

Подготовката за снимките на въпросната сцена била дълга, но всичко вървяло добре, докато гласът на Франк Синатра не се извисил от задния джоб на Рейнолдс. В бързината актьорът вместо да изключи звука, активирал iPod режима. Така изведнъж на фона на репликите на Райън Рейнолдс и Дензъл Уошингтън зазвучала Come Fly With Me на Синатра. Затова се наложило двамата да запретнат ръкави и заснели сцената още веднъж, пише БГНЕС.

"Това бе може би най-напрегнатата и емоционална сцена във филма", сподели в интервю Рейнолдс. "Героят на Дензъл трябваше да разкрие нещо от огромно значение за героя ми. Той бе разбит физически, потрошен, седеше на земята редом до мен. Тъкмо да го каже... и предполагам, че кльощавият ми задник е натиснал екрана на iPhone-а. Героят ми имаше същия телефон като моя и явно по някакъв начин съм ги разменил", допълни звездата.

Райън Рейнолдс опропастил напрегната сцена с телефона си
netinfo