Черното кожено яке, което Оливия Нютън-Джон носи в последните сцени на филма от „Брилянтин”, беше продадено за 243 200 долара на благотворителния търг
Черното кожено яке, което Оливия Нютън-Джон носи в последните сцени на филма от „Брилянтин”, беше продадено за 243 200 долара на благотворителния търг / Gulliver/Getty Images
Черното кожено яке, което Оливия Нютън-Джон носи в последните сцени на филма от „Брилянтин”, беше продадено за 243 200 долара на благотворителния търг, организиран от нея, съобщи ДПА.

Продадоха жилетка на Кърт Кобейн за 334 000 долара Прилепналият черен панталон към якето беше продаден за 162 500 долара. С тях Оливия Нютън-Джон е облечена, докато изпълнява песните „You're the One That I Want” и „We Go Together с Джон Траволта в мюзикъла от 1978 г.
 
Нютън-Джон организира търга в Бевърли хилс, за да набере средства за раковата си болница в Мелбърн. Тя предложи още стотици спомени от дългата си кариера. Актрисата и певица обаче е запазила някои бижута за дъщеря си, някои тоалети, които много харесва, както и наградите си „Грами”.

Камериерка може да забогатее от забравена рокля на Лейди Гага (ВИДЕО) През 1992 г. Оливия Нютън-Джон се разболя от рак на гърдата. Миналата година болестта се завърна с тумор в долната част на гръбнака.
 
Оливия Нютън-Джон има четири награди „Грами”, включително и за запис на годината за „I Honestly Love Yоu” от 1974 г.

И още:

Оливия Нютън-Джон говори открито за поредната си битка с рака

Оливия Нютън-Джон се бори за трети път с рака

Блясък: Джон Траволта в прелестната компания на съпругата и дъщеря си (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА