Става дума за роклята, с която Лейди Гага се появи на червения килим на „Златния глобус“ миналата година
Става дума за роклята, с която Лейди Гага се появи на червения килим на „Златния глобус“ миналата година / Gulliver/Getty Images
Роклята, с която певицата беше на наградите „Златен глобус”, е забравена в хотел след церемонията. Началната й цена за търга е 8000 долара
Камериерка от хотел в Лос Анджелис продава на търг рокля на Лейди Гага, след като певицата я забравила по време на свой престой.

Рокля на Valentino и диаманти за 5 млн. долара: Лейди Гага на наградите Златен глобус (СНИМКИ)
 
Става дума за роклята, с която Лейди Гага се появи на червения килим на „Златния глобус“ миналата година. Началната цена на тоалета е 8000 долара, съобщава „Пейдж Сикс”. Пo думите на камериерката Сара Корея певицата е забравила ценния тоалет след церемонията по награждаването. Към облеклото Корея е прикачила писмо с подробностите.
 
Камериерката обяснява, че първо предала дизайнерската рокля на бюрото за забравени вещи в хотела, където стояла няколко месеца. Тъй като никой не я потърсил, служителите на бюрото, следвайки правилата, я предали на този, който я е донесъл, тоест на камериерката. Тогава тя решила да продаде тоалета на търг.

Цветните рокли се завърнаха на червения килим на Златен глобус 2019

Роклята се счита за фаворит на американския търг Nate D. Sanders.
 
Обикновено знаменитостите наемат дизайнерски тоалети и бижута, за да излязат на червения килим. Но не е изключено модната къща да е подарила на Лейди Гага лилавата рокля с дълъг шлейф, с която тя получи „Златен глобус“ за филма „Роди се звезда“.

Лейди Гага
Gulliver/Getty Images

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС