/ Gulliver/Getty Images
Когато си модна муза на поколения, е трудно наследникът ти да изненада публиката с нещо ново и невиждано. До тази идея вероятно е достигнала и дъщерята на Синди Крауфорд – Кая Гербер.

Кая Гербер – от умалено копие на Синди Крауфорд до секси модел (СНИМКИ) Моделът успя да изненада все пак публиката, но не и с нещо ново, а с визия, напомняща за нейната майка. Гербер празнува 18-ия си рожден ден с тоалет с история, съчетаващ мотиви от фетишизма и облеклото на римските гладиатори. В началото на седмицата на модата в Ню Йорк тя организира парти в голям местен хотел.

Кая Гербер нямаше друга възможност за парти, защото веднага след това продължи със служебните си задължения към модната седмица.  

Като близначки: Звездни майки и техните дъщери (СНИМКИ) През 90-те години Джани Версаче облича в същата рокля сестра си Донатела за събитието Мет Гала.
 
След като папараци заснеха младата модна муза, спецове веднага намериха приликите със Синди Крауфорд и бързо си спомниха от кого другиго е носена. Таблоидите нарекоха тоалетът й скандален, но адски секси.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук