/ Gulliver/Getty Images
Актрисата и певица Оливия Нютън-Джон за трети път се бори с рака. Тя сподели, че не иска да мисли колко още живот й остава.

70-годишната Оливия говори открито в предаването „60 минути Австралия“ за това какво е да се живее с рак в четвърти (последен) стадий, пише CNN. В шоуто Оливия изрази своята благодарност за всеки нов ден: „Много съм щастлива, че преминавам през това за трети път и все още съм тук. Аз живея с това. Сега всеки ден е подарък за мен“.

Оливия Нютън-Джон се бори за трети път с рака

„Когато сте диагностицирани с рак или каквато и да била плашеща диагноза, изведнъж се сдобивате с ограничено време за живот. Ако някой ви каже, че имате още шест месеца живот, вероятно толкова и ще живеете, защото сте повярвали в това. Затова за мен в психологическо отношение е по-добре да нямам представа какво очакват лекарите или колко дълго е живял последният човек с такава диагноза. Затова дори не искам да знам“, каза Оливия.
 
Оливия Нютън-Джон отново започва битка с рака

Звездата, любима в холивудските среди, за първи път е диагностицирана с рак на гърдата през 1992 г. След това отново през 2013 г. Но тази битка тя реши да запази за себе си. Сега, когато ракът се завърна, Оливия казва, че приема масло от канабис, което й помага за болките. „Ако не вземам капките, чувствам болка, така че знам, че има ефект“, добави актрисата.

Gulliver/Getty Images

Оливия прави пауза от снимките и работата и се фокусира върху помощта на другите.

Преди 40 години „Брилянтин“ очарова цял свят (ВИДЕО/СНИМКИ)

Звездата от култовия мюзикъл „Брилянтин“ организирала търг за някои от своите сувенири, включително известния кожен стайлинг, който носи на снимачната площадка на легендарния филм с Джон Траволта.

Родената във Великобритания и израснала в Австралия певица и актриса започва своята кариера с поп хитове, като "If Not for You" и "I Honestly Love You". Световна популярност ѝ донася участието в мюзикъла "Брилянтин", в който играе ролята на Санди през 1978 г.
БГНЕС