Милионерите обичат да си угаждат, влагайки парите си в невероятни и грандомански покупки. Едни си купуват луксозни къщи с огромно дворно пространство, други инвестират в маркови и направени по поръчка автомобили, трети пък стигат дори по-далеч, купувайки си цели острови.
Има и други звездни покупки, които изненадват с цена и предназначение. Притежания, които са странни, но тези популярни личности са платили хиляди долари, за да се сдобият с тях. В канала "OMG Facts" във vbox7 може да видите най-странните покупки на звездите.

Лейди Гага е известна със своята ексцентричност на сцената и в живота. Талантливата певица може да си позволи хиляди скъпи удоволствия, но преди време стана ясно, че носителката на "Грами" и "Оскар", решила да се сдобие със специална машинка, която гони духове. През 2010 г. звездата си купила т.нар. "ловец на духове", като е извадила доста сериозна сума - 50 000 долара. Предполага се, че става дума за машина за електромагнитно поле, която била създадена да улавяла свръхестествено присъствие, пишат от Eonline. Изпълнителката носила уреда със себе си по концерти, за да се пази от сили, които можело да провалят нещо.
 

Никълъс Кейдж е един от любимите актьори на няколко поколения жени. Неговото състояние му позволява да си купува най-различни неща, но се оказва, че преди време Никълъс се сдобил с останки на милиони години. Става дума за скелет на динозавър, който струвал 270 хил. долара. След продажбата се появила информация, че той е изнесен незаконно от Монголия, пишат от "Монитор". През 2015 г. Кейдж обаче се разбира с властите в Монголия, за да бъде върната уникалната находката, за която нямал представа, че била изнесена нелегално. За Кейдж е известно също, че притежава специална гробница, която е във формата на пирамида. Актьорът се сдоби с  погребалното пространство през 2010 г.
 

Поп певицата Майли Сайръс е популярна със скандалното си поведение, хитове и бурни романси ту с мъже, ту с жени. Като всеки артист обаче, Майли е също суетна и обича да пазарува дрехи, бижута и куп други неща, сред които доста скъпи екстеншъни. Макар звездата в момента да е с къса коса, преди няколко години тя платила 24 хил. долара, за да се сдобие с много качествени удължения за коса, пристигнали чак от Италия.
 

Парис Хилтън е друга популярна жена, която не пести пари, когато си науми нещо. Оказва се, че богатата наследница е похарчила 320 хил. долара, за да купи луксозна къщичка за нейните домашни любимци. Кучешката "бърлога" е на два етажа, има кристален полилей, просторна дневна, централно отопление и дори гардероб.