/ Gulliver/Getty Images
Новият албум "Kamikaze" на Еминем оглави британския чарт по продажби, подобрявайки рекорда на АББА и "Лед цепелин" за последователни албуми, заели първото място в класацията, предаде Франс прес.
 
Дискът излезе изненадващо, без никакви предварителни анонси. Става въпрос за 9-ия оглавил чарта по продажби последователен албум на белия рапър.

Имат ли любовна връзка Еминем и Ники Минаж?
 
"Означава ли това, че мога да се наричам сър Еминем?", се казва в изявление на 45-годишния изпълнител, чието истинско име е Маршъл Матърс. Отговорът е "не". Рапърът от Детройт трябва да получи рицарско звание от кралица Елизабет Втора, за да носи титлата "сър".
 
"Kamikaze" е десетият солов албум на Еминем и включва 13 песни. Досега рапърът поделяше рекорда от 8 последователни албума, заели първо място в класацията, заедно с рокаджиите от "Лед цепелин" от 1979 г. и с АББА от 1982 г.

След дълго мълчание Еминем пусна изповеден албум
 
Предишният му албум "Revival" разочарова критиците и феновете, които го обвиниха, че се е обградил със звезди на попмузиката, като Ед Шийран и Бионсе, чиито музикални светове са твърди различни от неговия.
БТА