/ Guliver/Getty Images
Излезе релийзът на деветия албум на Еминем. 45-годишният рапър пусна Revival след 4-годишно мълчание.

В новия албум музикантът е избрал остри и вълнуващи го теми - политиката, борбата с известността, отношенията с децата му, зависимостта му от дрогата.

Еминем с нов албум наесен

През 90-те години лириката на Еминем бе повлияна от сложните отношения със съпругата му Кимбърли Ан Скот, за която се е женил два пъти и с която е отгледал дъщерята си Хейли Джейд Скот. Три от песните в албума той е посветил на 21-годишната Хейли, в тях той се разкайва, че е разказвал за нея в лириката си и я е използвал в гонитбата за слава.

В много от парчетата в Revival рапърът намеква, че това ще е последният му албум. "Може да върна славата, но не искам. Ще пусна този последен албум и ще приключа с всичко", изповядва се певецът.

Еминем се завръща към киното

Според специалистите монолозите на рапъра са се получили много лични и емоционални. В тях той иска прошка от децата си (бел.ред. освен Хейли той има и няколко осиновени деца) и си спомня тежките моменти в болницата, когато е бил между живота и смъртта.

"Усмивката е подходяща за снимките. Винаги дръжте един на друг. Вечно ще те обичам и ще остана в паметта ти. Знам, че никога няма да ме забравиш. Само не тъжи, когато си спомняш", пее Еминем за дъщеря си в една от новите песни.
БТА