NOVA стартира "Bake off: Най-сладкото състезание"

NOVA стартира Bake off: Най-сладкото състезание
NOVA стартира Bake off: Най-сладкото състезание / Нова телевизия

Един от най-успешните световни формати е най-новото попълнение в разнообразния есенен сезон на медията

Един от най-успешните световни формати "Bake off: Най-сладкото състезание" изцяло нов и различен проект за българския ефир, започва по NOVA тази есен.

Предаването е ключов елемент в разнообразния есенен сезон на медията, който ще предложи утвърдени световни формати, успешни български продукции и напълно нови за страната ни проекти, с които NOVA затвърждава лидерската си позиция.

Предизвикателствата в "Bake off: Най-сладкото състезание" ще включват, сладкарство и пекарство, а основна задача за участниците ще бъде да впечатлят журито, а и себе си, със своите постижения. Рецептата, с която състезанието ще спечели интереса на зрителите, включва приятна атмосфера, позитивно отношение към създаването на апетитни сладкарски и пекарски изделия, забавни моменти и емоции.

Международният формат The Great Bake off е истински шампион по зрителски интерес в 21 държави, между които Великобритания, Франция, Италия, Германия и много други, където шоуто е спечелило лоялна аудитория от най-различни възрастови групи.

Общо десет участници през есента ще усъвършенстват своите сладкарски и пекарски умения в ефира на NOVA. Всички, които искат да открият тайните на това изкуство, вече могат да се запишат за участие в първото издание на предаването у нас на адрес

nova.bg/bakeoff/casting

NOVA стартира "Bake off Найсладкото състезание"
netinfo

На екрана през есента участниците в „Bake off: Най-сладкото състезание" ще трябва да изпълняват различни задачи, като доказват уменията и обогатяват познанията им в сферата на сладкарството и пекарството. Te ще бъдат напътствани от специално жури от експерти, чиято основна роля ще бъде да мотивира и вдъхновява, но също и да оценява.

Новият проект е поредна стъпка в стратегията на NOVA да въвежда иновативно, качествено и разнообразно телевизионно съдържание на българския пазар.

Кои са участниците в първия сезон и кой ще стане победител в най-сладкото състезание в българския ефир, ще разберем през есента по NOVA.