/ NOVA
„Отдел Издирване“ започва тази вечер от 21:00 ч.
Тази вечер в ефира на NOVA стартира най-новият български криминален сериал – „Отдел Издирване“, който ще предложи заплетен сюжет, магнетични образи и разпознаваема стилистика. В премиерния епизод на оригиналната авторска продукция от 21:00 ч. зрителите ще могат да се запознаят отблизо с героите от отдел „Издирване“, техните житейски истории и загадъчните криминални случаи, по чиито следи тръгват.

NOVA

„С общи усилия успяхме да изградим една интересна история с много обрати и професионален поглед към полицейската работа и криминалния жанр. Сериалът ще извади зрителите от реалността, която ни притиска със своите условности и ще ги потопи в заплетения сюжет и прекрасната игра на нашия актьорски състав. Във всяка история и персонаж сме вкарали нотка на реализъм, заимствана от реални случаи и събития“, сподели авторът на сериала Александър Чобанов в „Здравей, България“ броени часове преди дебюта на „Отдел Издирване“ в телевизионния ефир.

Част от впечатляващия каст са едни от най-талантливите и успешни родни актьори: Юлиан Вергов, Ана Пападопулу, Христо Петков, Елена Телбис, Иван Бърнев, Пламен Димов, Георги Златарев, Христо Пъдев, Мартин Радоев, Георги Кацараски и др. Към тях се присъединява и обаятелната хърватска звезда Ива Михалич, участвала в хитовия хърватски сериал на HBO – „Успех“.

NOVA

“Много е вълнуващо как се случва процесът по издирване на изчезнало лице, но най-интересното в полицейската работа е вътрешното противоречие, от което са разкъсвани полицаите понякога. Смятам, че те са доста по-интересни от лошите момчета“ сподели Юлиан Вергов, който влиза в ролята на доблестния издирвач – главен инспектор Камен Петков.

Зад продукцията стои още екип от професионалисти – режисьор на премиерния сериал е добре познатият с работата си по едни от най-успешните български продукции в последните години Димитър Димитров, а оператор е Борис Славков. Музиката към серийния филм е специално създадена от Максим Ешкенази.

„Равносметката за нас след снимките на сериала е забавление, въпреки предизвикателствата“ коментира продуцентът на сериала Александър Христов.

Каква ще бъде личната трагедия на двамата главни герои и бивши съпрузи Ралица и Камен Петкови, с какви престъпления ще се сблъска отдел „Издирване“ и ще могат ли полицаите да разграничат личните от професионалните си проблеми?

Не пропускайте най-новия български сериал „Отдел Издирване“ тази вечер от 21:00 ч. по NOVA!

Повече информация за „Отдел Издирване“ може да откриете в сайта, Facebook страницата и Instagram профила на сериала