Всеки знае, че запознанствата са трудни. Още по-предизвикателно е, когато осъзнаете, че една от вашите странности дразни изключително много човека, с когото сте излезли на среща, а вие дори не сте забелязали.

Първата стъпка към поправянето на вашите лоши навици в запознанствата е осъзнаването им. А след това може да се надявате да промените вибрацията на следващата ви среща. Какъв е най-лошият навик на всяка зодия, стане ли въпрос за срещи и запознанства? Вижте в канала "Видео хороскоп" във vbox7:

Овен

Вашата огнена природа прави емоциите ви хаотични. В хода на една среща можете да се държите сякаш сте много привлечени към човека срещу вас, а след това рязко да се отдръпнете. Това йо-йо поведение може да го накара да се съмнява как се чувствате наистина. Опитайте да медитирате, преди да отидете на срещата си, така че да не сте под напрежение и да сте спокойни.

Телец

Можете да флиртувате по-малко със заобикалящите ви хора, докато сте на среща с някой човек, въпреки че си мислите, че просто се държите мило. Това може да означава, че понякога може да изглежда сякаш не си падате по човека, с когото сте излезли, дори и това да не е така. Опитайте да се съсредоточите върху този, с когото сте – все пак можете да си направите забележка наум да разговаряте със сладкия шофьор за доставка следващия път, когато поръчвате само за себе си.

Близнаци

Приемете фактите, Близнаци: обичате да комуникирате. Но това може да е проблем, когато започнете постоянно да изпращате съобщения. Непрекъснатата комуникация може да накара човека, с когото се срещате, да се почувства притиснат. Съвет: оставете на страна телефона за секунда и запазете някои от историите си за следващата ви среща на живо.

любов
iStock/Getty Images

Рак

Понякога можете да се почувствате прекалено оплетени в емоциите си, поради което искате да останете в черупката си, а не да се сблъскате с реалния свят. По време на среща сте обрани в емоциите и настроенията си, карайки човека срещу вас да мисли, че не си падате по него.

среща
iStock/Getty Images

Лъв

Склонни сте да поддържате срещата си, създавайки състезателно настроение. Ако човекът, с когото излизате, ви разкаже драматична история за гимназията, не му казвайте веднага още по-драматична история от вашите гимназиални дни. Нека сподели своя разказ и просто го изслушайте.

Тези двойки зодии са идеалната любовна комбинация (ВИДЕО)

Дева

Вие сте супер интелектуални и имате малко снобска страна – което може да накара човека срещу вас да се чувства така, сякаш не се вписва. Всички знаем, че сте супер умни, но не е нужно да цитирате Сартр на първа среща. Опитайте се вместо това да намерите общи интереси с вашето потенциално ново гадже.

Везни

Проблемът с вашия стил на запознанства, е, че винаги имате някой за план Б. И човекът, с когото се срещате в момента, може лесно да каже, че не сте отдадени. Затова не правете резервен план. Бъдете оптимисти преди срещата и му отделете своето време и внимание.

Скорпион

Понякога можете да бъдете натрапчиви по отношение на своите бивши, дори и да сте ги преживели вече – което означава, че понякога говорите за тях твърде много с потенциалното си гадже. Това или ще го подразни, или ще го накара да мисли, че не сте готови да се ангажирате.

Стрелец

Не можете да избягате от това да си падате по двама или трима души наведнъж, което води до доста натоварен график. Да се ​​обвържете с един човек е трудно, особено когато светът е пълен с толкова много възможности, но можете да започнете, като направите определени планове за една среща.

Козирог

Искате да се срещате само с онези, които са на вашето ниво, затова често сте доста изискващи и претенциозни към хората, с които излизате. Опитайте да се съсредоточите върху това колко много се забавлявате с тях, а не да ги питате за успеха от дипломата им.

среща
iStock/Getty Images

Водолей

Когато не си падате по определен човек, го отрязвате без обяснение, а ако той каже нещо нередно по време на срещата, вие се отдръпвате веднага. Предпочитате да не губите време, общувайки с хора, които не си падате по тях, и това е нещо нормално. Но ако те са казали веднъж нещо дребно, което не ви е допаднало, опитайте да им дадете втори шанс.

От какво има нужда всяка зодия, за да успее в любовта през 2020 година? (ВИДЕО)

Риби

Преди да се срещнете лично, правите дълбоко проучване в интернет, за да разберете всичко възможно за човека, с когото ще излизате, което означава, че когато сте на срещата, вече знаете всичките му истории, защото сте изчели постовете му пет години назад. Опитайте се да ограничите предварителното си проучване в Google, за да можете да опознаете човека лично и на живо.