Чудили ли сте се защо все не успявате да откриете любовта? Любовта изисква усилия и за да успеете да я намерите и задържите, не допускайте грешките от миналото и страховете за бъдещето да ви дърпат назад. Независимо дали търсите своята сродна душа или вече сте я открили, ето какво трябва да предприемете през новата година, за да сте щастливи в любовта. Вижте в канала "Видео хороскоп" във vbox7:

Овен

Винаги бързате, състезавате се и гоните тръпката. Преследването винаги е по-забавно за вас, но трябва да си позволите да забавите темпото и да се насладите на улова и да отделите време, за да опознаете човека, когото искате да обикнете. Добре е да се укротите и да се наслаждавате на момента, като поддържате тръпката. Прекалено лесно се отегчавате, но трябва да пораснете и да изберете някой, който ви помага да сте стабилни.

Любовната поговорка за твоята зодия (ВИДЕО)

Телец

Трябва да забравите всички стари неприятни емоции от минали отношения. Може да сте твърде негативни, защото сте се привързали емоционално към грешните хора. Опитайте се да дадете шанс на тези, които хармонизират действията с думите си. Научете се да бъдете позитивни, за да намерите емоционалната си опора. Някой ще се погрижи за вас така, както искате.

любов
iStock/Getty Images

Близнаци

Мислите, че никога няма да успеете да намерите този човек, който да обичате завинаги, и това се превръща във вашето самоизпълняващо се пророчество. Искате да намерите този човек, който може да бъде вашето всичко, но постоянно си натяквате, че той не съществува. Спрете да се стремите към нещо твърде високо и да вярвате, че не съществува. Можете да намерите любовта - тя съществува.

Рак

Хлътвате твърде бързо и давате всичко от себе си твърде бързо. Също така трябва да забравите фантазиите за бившия си. Ако наистина искате да намерите любовта, трябва да се сбогувате с миналото си и да продължите напред. Дайте си време да изградите доверие и отделете време да опознаете някого, преди да се влюбите в него. Търпението е ключово.

При тези 5 зодии любовта е наистина за цял живот (ВИДЕО)

Лъв

Знаете какво искате и какво търсите, но изглежда не ви пука какво искат другите или какво търсят. Трябва да осъзнаете, че любовта е между двама души, а това, което желаете, не винаги е за вас. Научете се да обръщате внимание на желанията на другите хора и нека някой друг да бъде център на вниманието поне веднъж.

любов
iStock/Getty Images

Дева

Вие сте твърде потънали ежедневието и начина си на живот, така че е трудно да намерите някого. Склонни сте да откриете нещо нередно с всеки, когото срещнете, следователно го отблъсквате, преди наистина да ги опознаете. Направете нещо, което обикновено не бихте направили, и отделете време, за да опознаете някого, преди да го отрежете.

Везни

Не се оставяте да бъдете уязвими и сте склонни да се затваряте, когато любовта дойде при вас. Прекарвате прекалено много време в купони и забавление и заслепявате всички с харизмата си, като така криете истинското си аз от онзи специален човек. Покажете кой сте под тази маска и някой ще намери истинската магия във вас.

5 нови открития за любовта, които може да ви изненадат (ВИДЕО)

Скорпион

Отделяте толкова много време, за да забравите минали връзки и да замисляте отмъщение, че не забелязвате, че истинската любов е точно под носа ви. Трудно намирате любовта, защото искате някой, който може да се грижи емоционално за вас и на когото можете напълно да се доверите. Не търсете бъдещата си половинка с мътните бивши очила, защото всичко, което ще видите, са недостатъци. Можете да намерите страстта, за която мечтаете в реалния живот.

Стрелец

Влюбвате се бързо и искате да обиколите света и да се наслаждавате един на друг – до момента, в който стане предизвикателно и пожелаете да прекратите всичко и да избягате. Любовта е повече от първите етапи на страстта. Трябва да приемете, че да останеш с този, когото обичаш, отнема работа и време и че не винаги ще се случва по вашия начин. Ще намерите някой, който е стабилен, но бъдете малко по-гъвкави.

любов
iStock/Getty Images

Козирог

Вие сте прекалено сериозни - знаете, че е важно да работите упорито, за да успеете в живота и мислите, че ако се забавлявате, ще се провалите. Трябва да намерите някой, който ще продължи да ви мотивира да работите усилено, но и да ви напомня да се научите да бъдете спонтанни и да се забавлявате. Добре е от време на време да разпускате. Животът не трябва да е само за работа или игра - можете да имате и двете.

любов
iStock/Getty Images

Водолей

Вие сте малко нетрадиционни – мислите, че намирането на любовта ще ви накара да загубите кой сте. Възможно е да запазите своята самостоятелност, докато сте във връзка. Трябва да осъзнаете, че няма да загубите своята същност само защото сте срещнали някого. Когато откриете този специален човек, ще се чудите как сте могли да живеете толкова дълго без него.

Двойките зодии, при които приятелството прераства в любов (ВИДЕО)

Риби

Трябва да се отворите и да свалите стените си. Само защото някой ви е наранил в миналото, не означава, че всеки нов човек ще направи същото, но това също не означава, че никой никога няма да ви навреди отново. Искате някой да оцени вашата креативна и чувствителна страна. Може да си мислите, че сте в безопасност, но продължавате да сте самотни, като не се отваряте към любовта. Открийте се пред света - няма да съжалявате.
Edna.bg