Връзките, които започват първоначално като приятелски, са едни от най-силните. Още преди да дефинират отношенията си като връзка, двамата знаят много за себе си и вече имат една здрава основа това да прерасне в нещо по-силно.

Когато става въпрос за зодиакални двойки, които могат да станат от приятели в половинки на една романтична връзка, има някои на които им се получава по-добре, отколкото на други. Вижте в канала "Видео хороскоп" във vbox7 кои са тези зодиакални двойки?

Овен и Стрелец

Два огнени знака на едно място може да означават истински взрив, но никога и пререкание. И двете зодии имат една и съща енергия, споделят едни и същи хобита и като цяло се разбират повече от добре. Същевременно обаче във връзка Овните са склонни да дадат личното пространство, което е така важно за Стрелците.
 
Везни и Близнаци

Двете зодии на едно място са гаранция за забавление на заобикалящите ги. Въздушните знаци, към които принадлежат и двете зодии, са винаги пълни с идеи и готови да говорят дълго време за тях. Когато Везни и Близнаци решат да пробват връзка помежду си, те вече ще са се уверили, че са на една и съща страница в живота си. А това е наистина важно. 
 
Скорпион и Риби
 
Двете водни зодии са драматични, чувствени, но това не е никак лошо. Скорпионите са решителни и са чудесни партньори на вечно мечтаещите Риби. Същевременно Рибите вдъхновяват Скорпиона.

любов
iStock/Getty Images

Телец и Козирог

Комбинация от земни знаци. В този смисъл и двете зодии са стъпили здраво на земята. И двете зодии са на една и съща вълна, с едни и същи цели в живота. Разбират се добре и оценяват взаимните си качества и предимства.
 
И още:

Как се влюбва всяка една от зодиите (СНИМКИ)

Четирите зодиакални двойки, които създават най-устойчив брак (ВИДЕО)

Астрологични препоръки: Как да изберем подходящ партньор?

Любовната поговорка за твоята зодия (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук