Има няколко комбинации в зодиите, които на пръв поглед може да изглеждат несъвместими, но под повърхността се крият много предпоставки, за да бъдат истински щастливи.

Не е важно само характерите и целите да си пасват, а склонността към компромиси и погледа към бъдещето. Ето кои са те:

Стрелец и Близнаци

Връзката на тези две зодии започва като истинска приказка. Любовта пламва бързо, развива се като по ноти, но... идва момент, в който Стрелците и Близнаците осъзнават колко са различни в разбиранията си за живота. Точно това е преломният момент, в който всяка от двете зодии трябва да разбере, че любовта не е уравнение и различните гледни точки са нови възможности, за които не са и подозирали.

Четири зодии ще срещнат сродната си душа през 2018-а (ВИДЕО)

Овен и Риби

В началото на своите взаимоотношения Овните и Рибите може въобще да не се понасят. Като колеги в работата, като студенти в една специалност или просто като съседи, които се разминават, без да се поздравяват. Това е защото и двете зодии са предубедени по неясни причини и когато една от тях даде шанс на това познанство, се откриват интересни хоризонти.

любов
Thinkstockphotos

Лъв и Телец

Интересна зодиакална двойка, която никак не си губи времето и създава семейство много скоро след запознанството си. Има двойки, които се нуждаят от 3-5 години, докато се решат да сключат брак или да имат деца. Не и тази. Лъвовете и Телците от самото начало знаят какво искат от живота.

Ето кои са трите зодии, родени за любов (ВИДЕО)

Скорпион и Водолей

Като куче и котка могат да бъдат понякога Скорпионите и Водолеите, но знаят, че не могат един без друг. Любовта им пламва бързо, пренася ги в друго измерение и им показва какво са изпускали досега и какво е истинското щастие. Водолеите обикновено са водещи във връзката, а Скорпионите се вслушват в техните наставление.

Понякога целувката означава обич, друг път  привличане или желание, а може да е и израз на благодарност
ThinkStock/Getty Images

И още:

Зодиите, които са перфектни за брак (ВИДЕО)

11 приказки за дълга звездна любов (СНИМКИ)

Пет приказни сватби от света на кралските особи (СНИМКИ)

Ожени се за някоя от тези зодии

Любовната поговорка за твоята зодия (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук