Някои хора приемат разочарованието и разделите много по-лесно, други страдат дълго и продължително. Ето какво разочарова всяка една зодия в любовта:

Овен - "Ще те обичам, докато... не ме предадеш!"

Овенът се слави със своето постоянство и умение за постоянна борба. Не е изненада, че всеки ден за Овена е една безконечна война между него и света. Те са готови да се борят до самия край. Ако се намирате във връзка с Овен, опитайте се да го държите постоянно зает. Той трябва да има винаги нови върхове за покоряване. И ако наистина се бори постоянно за вас, то той ще ви желае вечно.

секс
ThinkStock/Getty Images

Телец - "Ще те обичам, докато... не разбиеш сърцето ми!"

Много лесно може да нараните Телеца, но много трудно можете да го унищожите. Той е непреклонен и може да преживее всеки един удар, който животът му поднася. Телците са малко по-емоционални, затова намерете правилния начин да подходите към тях. Ако ги обидите или нараните, това ще разбие сърцето им.

Как се влюбва всяка една от зодиите (СНИМКИ)

Близнаци - "Ще те обичам, докато... не се опиташ да ме надхитриш!"

Близнаците са господари на измамата, затова не си играйте с тях. Близнаци е знак, който се управлява от Меркурий - планетата на комуникациите, рекламата и интелектуалното израстване. Веднъж осъзнаят ли, че искате да ги заблудите по някакъв начин, с вашата връзка е свършено.

изневяра
ThinkStock/Getty Images

Рак - "Ще те обичам, докато... не ме изоставиш"

Добрата компания е от първостепенно значение за Раците. Това не означава, че те нямат време за приятелите си или за себе си, просто любовните взаимоотношения за тях са невероятно важни. Ракът е знак, който се нуждае от емоционална сигурност. Те ще ви обичат, докато не ги накарате да мислят, че не заслужавате тяхната обич и доверие.

Зодиите, за които сексът е на първо място (ВИДЕО)

Лъв - "Ще те обичам, докато... не ме направиш на глупак"

Лъвовете винаги защитават своя социален имидж и ще настояват да бъдат оценявани високо във всеки един вид взаимоотношения. Никога не ги обиждайте, особено за неща, които ги карат да се чувстват несигурни. Лъвовете са индивиди, за които истината е свещена, затова биха искали да знаят вашите силни и слаби страни. А причината - те искат да ви обичат за това, което сте наистина.

Кажи ми коя зодия си, за да ти кажа кой те обича най-силно (ВИДЕО)

Дева - "Ще те обичам, докато... не започнеш да ме лъжеш!"

Девите са майстори на критиката и приятели на истината. Те са напълно наясно какво се случва около тях през цялото време, а ако решите, че можете да ги излъжете, просто си направете услуга и си тръгнете преди да е станало много тежко.

любов
ThinkStock/Getty Images

Везни - "Ще те обичам, докато... не нарушиш спокойствието ми!"

Везните са родени дипломати и любители на спокойствието - това са хора, които винаги ще намерят начин да сложат край на даден конфликт. Именно затова не е тайна, че те са невероятно толерантни към половинката си и са способни да правят компромиси, за да продължи връзката възможно най-дълго. Не правете грешката да нарушавате тяхното спокойствие.

Кажи ми коя зодия си, за да ти кажа кой те обича най-силно (ВИДЕО)

Скорпион - "Ще те обичам, докато... не започнеш да криеш от мен!"

Не се опитвайте да скриете каквото и да е било от Скорпиона. Докато сте напълно честни с представителите на тази зодия и споделяте своето ежедневие с тях, вие ще имате една чудесна и пълноценна връзка. Опитате ли се да им прикриете нещо - очакват ви неприятности.

Стрелец - "Ще те обичам, докато... спреш да ми носиш надежда!"

Стрелците се ядосват наистина прекалено лесно. Но те биха ви обичали завинаги, ако успеете да поддържате техния оптимизъм. Стрелците са доста амбициозни и търсят някой, който да споделя тяхната визия и почтеност.

Козирог - "Ще те обичам, докато... не се откажеш!"

Козирозите наистина умеят да поддържат топлината в една връзка. Ако спреш да поддържаш живота в себе си, то със сигурност можеш да се разделиш с мисълта за вечен живот с Козирога. Ако съумеете да бъдете търпеливи и готови на компромиси, то ще бъдете обичани завинаги.

изневяра
ThinkStock/Getty Images

Водолей - "Ще те обичам, докато... не заприличаш на всички други!"

Това, заради което Водолеят се е влюбил в теб, са твоите персонални качества и уникалност, която те откроява сред тълпата. Никога не се опитвай да се впишеш, ако искаш да бъдеш обичан от Водолей. Не спирай да го изненадваш с малки неща.

Двойките зодии, на които не им е писано да бъдат заедно (ВИДЕО)

Риби - "Ще те обичам, докато... не ме накараш да се откажа от мечтите си!"

Рибите са невероятно сензитивни, въпреки че изглеждат студени. Никога не спирайте да ги вдъхновявате Рибите и те ще бъдат винаги до вас.

И още:

Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какво ти е отредила съдбата (СНИМКИ)

Любовната поговорка за твоята зодия (ВИДЕО)

Секс тайните на зодиите: Кой какво обича в леглото (СНИМКИ)

Сексуалната съвместимост според зодията (ВИДЕО)

Коя е ерогенната зона на всяка зодия? (ВИДЕО)

Кои зодии са най-добри в секса (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук