Любовта и връзките са сложна материя. Независимо през какво сте преминали, трябва да знаете, че никой не е вечно нещастен и с разбито сърце. Въпреки това обаче има някои зодии, които по-често се разочароват във връзките си с другия пол, отколкото останалите. Каналът "Кaк дa" във vbox7 показва кои са те:

Рак

Когато започнат връзка, Раците винаги се раздават до край. Те анализират всеки жест, всяка гримаса и изпитват цяла палитра от чувства, анализирайки ги. Това ги натоварва, тъй като са и изключително чувствителни. При раздяла им трябва цяла вечност, за да се възстановят и да съберат парченцата на своето сърце.
 
Дева

Разочарованието в любовта за приятелите ни от зодия Деви е двойна. От една страна, когато се влюбят, се влюбват до мозъка на костите си и е изключително трудно да се влюбят отново. Въпреки че знаят, че рано или ще бъдат в нова връзка, но винаги са песимисти.
 
Козирог

Представителите на зодията са наистина сериозни хора. Те нямат някакъв конкретен проблем във връзките си, те просто им се случват в лош период от живота, в който други неща са им приоритети. Разочарованията започват след 30-ата годишнина, когато вече имат твърде много претенции към партньорите си.
 
Риби

Разочарованието при представителите на зодията идва от факта, че те си затварят очите за лошите черти в характера и поведението на другите хора. Бързо забравят лошото от предишните си връзки и често повтарят вече направени грешки.