Шест знака, че сте готови за нова връзка (ВИДЕО)

Ако наскоро са ви разбили сърцето и сте преживели тежка раздяла, то най-лошото нещо, което може да направите е да се втурнете в търсене на нов партньор.

Преди да го направите трябва наистина да се почувствате готови. Не винаги е добра идея да се впускате във връзка, защото се чувствате самотни. Трябва да се отърсите от негативните емоции и преоцените какво искате от живота. Ето 6 знака, че сте готови за нова връзка:

Миналото не ви тревожи

Страховете, когато срещнете бившата си половинка са изчезнали – не се изнервяте, когато се видите случайно, не изпитвате гняв, а си спомняте за миналото само с добро. Всички тези знаци означават, че сте продължили напред.

среща
iStock/Getty Images

Не се дразните на другите двойки

Забелязали ли сте как след като се разделите с партньорът си започвате да се дразните на останалите влюбени двойки? Е, ако това изчезне, значи е време да започнете да ходите на срещи.

Три зодии ще открият любовта през 2019 година (ВИДЕО)

Не ви е страх от самотата

Макар и да звучи парадоксално, човек е готов да започне нова връзка, когато не се нуждае от човек до себе си. Това е така, защото когато не сме във връзка, не чакаме някой да ни пише, знаем, че никой не ни чака у дома, но сме сме приели тази мисъл и когато новата любов почука на вратата ни, тя е добре дошла.

Установиха за колко време се лекува разбито сърце

Имате свои интереси и приятели

Малко или много, когато сте във връзка, започвате да се интересувате от интересите на партньора си и да общувате с неговите приятели. Но, когато осъзнаете след раздяла, че сте започнали да си връщате вашите интереси, значи вече сте готови за нова връзка.

приятелки
iStock/Getty Images

Готови сте да получавате и да давате любов

Когато не сте във връзка, събирате в себе си много любов и топлина, която е достатъчна да стопли целия свят. В момента, в който осъзнаете, че не искате само да бъдете обичани и прегръщани, вие сте готови да отдадете любовта си към друг.

раздяла
iStock/Getty Images

Готови сте да правите компромиси

Когато свикнете да живеете сами, е трудно да започнете връзка, защото малко или много трябва. Но веднъж щом осъзнаете, че сте готови да правите компромиси, сте готови за новото начало.

И още:

Разкриха къде най-често срещаме любовта на живота си

Как да разберем дали той е готов за брак? (ВИДЕО)

Най-добрият начин за преодоляване на раздялата

Четири признака, че любимият иска да се разделите