Хората започват да преценяват потенциалния си партньор веднага щом поръчат първото си питие на срещата
Хората започват да преценяват потенциалния си партньор веднага щом поръчат първото си питие на срещата / ThinkStock/Getty Images
Повечето мъже и жени смятат, че сайдерът, бирата и шотовете с различно съдържание, включително текилата, са най-компрометиращите алкохолни напитки, които може да си поръча избраникът им на първа среща, съобщи в. "Дейли мирър".

Вижте  за какво лъжат мъжете и жените на първа среща

Ако сте привърженик на бирата или сайдера, може да обмислите по-внимателно избора си. Проучване установи, че хората започват да преценяват потенциалния си партньор веднага щом поръчат първото си питие на срещата.

Мъжете лъжат двойно повече от жените
Хората започват да преценяват потенциалния си партньор веднага щом поръчат първото си питие на срещата ThinkStock/Getty Images

Британското приложение за срещи "Трувю" направи проучване сред 1000 души, за да открие какво е истинското мнение на британците за пиенето на алкохол на първа среща.

Най-лошите места и най-подходящите дни за първа среща

"Изглежда тайната е да си поръчвате само две напитки, да избягвате шотове и сайдер, да се опитате да се отпуснете и да се насладите", казаха създателите на приложението.

Докато се наслаждавате на преживяването, вероятно не е много мъдро да подгреете с няколко текили, тъй като питието е в списъка с най-неуместни за повода, според повечето анкетирани.

Текилата може да се окаже полезна за доброто здраве на костите
Текилата е в списъка с най-неуместните питиета за първа среща ThinkStock/Getty Images

Най-отблъскващите неща на първа среща

Всъщност 27 % от хората казаха, че това е "най-непривлекателният" алкохол, който някой може да си поръча във вечер, предназначена да се опознаеш с човека отсреща.

Против пиенето на сайдер се обявиха почти четвърт от анкетираните, а против бирата - 13 %.

Четири грешки, които правим на първа среща

Бялото вино е 100 % приемливо за случая, а след него се наредиха коктейлите. Червеното вино и розето също бяха определени като добър избор от над 90 % от хората.

Бялото вино е 100 % приемливо за първа среща, а след него се наредиха коктейлите
Бялото вино е 100 % приемливо за първа среща, а след него се наредиха коктейлите ThinkStock/Getty Images

Изглежда има и големи различия по въпроса колко е допустимо да пиеш при такъв повод. Приблизително 25 % от британците казаха, че над 5 напитки са прекалено много, а 12 % гледат на алкохолните въздържателите с подозрение.

Кои женски качества най-много впечатляват мъжа на първа среща

На въпроса какво ще направят, ако партньора им се напие на първата среща, една трета от запитаните отговориха, че ще се приберат вкъщи, и 28 % благородни британци, че ще поръчат такси за човека до дома му. 27 % казаха, че ще се присъединят към пиянството на партньора си, а 12 % от мъжете и жените признаха, че ще се усмихват и някак ще изтърпят вечерта, но никога няма да излязат с тази личност отново. 

Вижте още за мъжете, жените и първата среща:

Гафовете, които правим на първа среща

Миризмите, които отблъскват най-много на първа среща

Червеното е идеалният цвят за първа среща

Идва краят на първите любовни срещи

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА