Най-отблъскващите неща на първа среща
Най-отблъскващите неща на първа среща / ThinkStock/Getty Images

Покрай нарастващата популярност на онлайн запознанствата за много хора е важно впечатлението, което ще направят на първа среща. Препоръката към тях е да се погрижат добре за устната си хигиена, тъй като лошият дъх може да попари надеждите им за романтична връзка, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания по поръчка на компания за дентално лечение.

Изненадващи открития за жените, мъжете и секса на първа среща

Анкетата е обхванала 750 души, които са споделили кои са най-отблъскващите аспекти на първата среща с потенциален нов партньор. Един от всеки четирима търсачи на нова любов е посочил лошия дъх. За голяма част от анкетираните най-дразнеща се е оказала незадоволителната лична хигиена.

Четири грешки, които правим на първа среща

Сред най-отблъскващите аспекти на първа среща са също грубото отношение, разсейването на потенциалния възлюбен/а с технологични джаджи, и споменаването на бивши партньори.

Препоръката на експертите към необвързаните, на които им предстои първа среща в търсене на нов партньор, е да се погрижат старателно за личната си хигиена, най-вече устната, пише БТА.

Вижте още за мъжете, жените и първата среща:

Гафовете, които правим на първа среща

Миризмите, които отблъскват най-много на първа среща

Червеното е идеалният цвят за първа среща

Идва краят на първите любовни срещи