Мариан Кюрпанов и Анелия в любовна сцена в новия клип на певицата
Мариан Кюрпанов и Анелия в любовна сцена в новия клип на певицата / Нова тв

Тази вечер зрителите ще решат съдбата на Съквартирантите в шестите елиминации във VIP Brother 2013. Номинираните Мариан Кюрпанов, Йоана, Ирина Флорин и Мишо Шамара ще се изправят пред различни предизвикателства, с които да заслужат своето място в шоуто.

Снощи бяха заснети последните кадри от новия видео клип на поп фолк певицата Анелия, в който Мариан ще присъства с главна роля. В сюжета на видеото певицата ще бъде раздвоена между двама мъже - положителния и отрицателния персонаж. Мариан ще изиграе положителния герой и успешно ще партнира на фолк дивата в любовните сцени.

Мариан Кюрпанов и Анелия в любовна сцена в новия клип на певицата
netinfo

Задачата на Мишо ще бъде свързана с написването на текст за рап песен. Известният български рапър ще трябва да опише Съквартирантите на VIP Brother 2013 като герои на приказен сюжет - всеки от тях ще трябва да присъства със своя случка в песента. Освен че Шамара ще има възможност да се развихри в своята стихия – музиката, той ще получи невероятна изненада от BIG Brother. Децата, които толкова много му липсват, ще се появят със специални послания към баща си, а синът на Мишо ще стопли сърцето му със свое рап изпълнение.

Гости в студиото ще бъдат продуцентът Маги Халваджиян, журналистът и телевизионен водещ Явор Дачков, актрисата Катерина Евро, журналистката Надя Чолакова и тв водещият Краси Ванков.