Кристин, жената до Тото от "СкандаУ", се чувства след година и половина с любимия мъж така, сякаш са заедно от вчера. Това разкри тя в първото си интервю. Вижте в канала "Cool News" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristin Petrinska (@krpetrinska) on


Кристин израснала в изключително сплотено семейство, с много любов. Родителите ѝ били заедно от ученици и все още се обичали, както в първите години на връзката си. Именно такава връзката Тото казал, че иска да имат. Но началото на тяхната не било точно такова.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мама и тати.

A post shared by Yonislav Yotov (@yonislavyotov) on


През 2018 г. Тото и Кристин се засичат покрай участия, а есента на същата година и в клуб. Той почерпил нея и приятелките ѝ с шотове, а впоследствие прекарали цялата нощ, говорейки си. Накрая се наложило да ги помолят да напуснат заведението, тъй като дошло време да го затварят.
 
През деня Кристин се надявала той да ѝ пише, защото определено ѝ допаднал. Е, той ѝ писал и на третия ден от началото на връзката им Кристин вече имала ключ от апартамента му, а Тото я чакал да се нанесе при него. Днес двамата често се питат дали е възможна чак такава любов от пръв поглед, като тяхната, макар че наистина я изживяват.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristin Petrinska (@krpetrinska) on


Самата Кристин разказа и доста за себе си. Тя се занимава с танци от дете. Първоначално започнала с приятелки в зала, тъй като времето навън било студено и нямало как да си играят на открито. С течение на времето обаче установила, че ѝ се отдава, носи ѝ удоволствие и може да прави само това.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristin Petrinska (@krpetrinska) on


Първият ѝ професионален ангажимент бил с Веси Бонева, а наскоро се дипломирала в СУ със специалност PR.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук