Светът взима невиждани досега мерки срещу коронавируса, а по всичко личи, че заразата не се съобразява особено кой е гостоприемникът ѝ - дали е беден или богат, известен или неизвестен.

Том Ханкс се превърна в първата холивудска звезда, която беше диагностицирана с болестта. Актьорът вече е изписан и продължава лечението си у дома. Но за да не стигнат до неговото положение, популярните лица на световния шоу бизнес взеха сериозни мерки. Вижте какво направиха някои от тях в канала "Celebrity Box" във vbox7:

Наоми Кембъл

Няма как да не започнем с нея, тъй като се появи на летище със защитен костюм. За модела се знае, че и по принцип има фобия от всякакви бактерии, които може да "пипне" по време на полет. Но сега мерките ѝ са наистина впечатляващи.
 
Хайди Клум

Клум и съпругът ѝ също са си направили тест за коронавирус, тъй като се чувствали болни. Двамата към момента спазват дистанция, защото не искат да се доразболеят. Резултатите все още не са готови.
 
Ким Кардашиян

Инфлуенсърката качи снимка, на която се вижда, че е с маска и ръкавици. Приела нещата по-сериозно, когато сестра ѝ Клои се прибрала вкъщи кашляща. Във видео Ким показва как прекарва времето си с дъщеря си.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sending everyone lots of love today

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Олга Куриленко

Момичето на Бонд също е дала положителна проба за коронавирус. В Instagram тя сподели, че известно време се е чувствала зле и е имала симптоми на заболяването. "Треска и умора са основните ми симптоми", написа тя.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing everyone a great Thursday! #ThrowbackThursday #Throwback

A post shared by Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial) on


Лейди Гага

Певицата и в тази ситуация е изключително емоционална. Тя се е самоизолирала в дома си и е отменила всичките си ангажименти. И обяснява - говорила е с Бог и е била уверена, че всичко ще се оправи.
 
Даниел Радклиф

Звездата от филмите за Хари Потър стана герой във фалшива новина, според която също е дал положителна проба за вируса. Е, той отрече това да е вярно. И дори се пошегува, че ако коронавирусът беше човек, щеше да е Долорес Ъмбридж. Заместник-министърът на магията в поредицата за Хари Потър беше истински инквизитор за училището Хогуортс.