Лято е! Всеки иска набързо да се приготви и да излезе, за да се наслаждава на слънчевите лъчи и хубавото време. И не само. В горещите дни, колкото по-малко грим носим, толкова по-леко и добре ще се чувстваме. Ето защо, в новия епизод на Natali‘s Beauty, влогърката Наталия дава съвети как да се гримираме успешно и то само с 5 продукта.

Продукт 1 - Коректор

Преди да нанесем грима си трябва да поставим основа. Но в тези горещи дни не е много препоръчително да се трупат продукт след продукт по кожата. Интересно решение е нанасянето на ежедневен крем със слънцезащитен фактор.

Наталия избира коректор със средна покривност, който се  нанася под очите, по клепача, за да изравни цвета на кожата там, около носа и по брадичката.

грим
ThinkStock/Getty Images

Ако не фиксирате с пудра, Наталия има един трик за вас. Като поставяте коректора, не го нанасяйте до самите долни мигли, навлизайки във фините линии. Първо, там нямате тъмни кръгове, второ – той ще се събира през деня и ще изглежда не много добре.

Грим според формата и цвета на очите (ВИДЕО)

Продукт 2 - Палитра за вежди

Палитрата за вежди се превръща във все по-употребяван продукт. Затова влогърката издава един малък неин трик - с по-тъмния продукт топва с плоска четка и поставя в коренчетата на миглите, за да подчертае добре окото. Истината е, че много от козметичните продукти могат да  се използват не само по предназначение.

Продукт 3 -  Спирала

Наталия поставя малко от нея по горните и долните мигли, а после с още по-прецизна четка нанася спирала като очна линия - но не драматична, а само за допълнително потъмняване в горната линия на окото. Все пак става дума за ежедневен грим. Ето едно нестандартно приложение на продукт.

грим
ThinkStock/Getty Images

Продукт номер 4 – Контурираща пудра

Контурираща пудра! Вярно е, че през лятото кожата ни се омазнява повече. Ако това бляскавата кожа ви смущава, използвайте и пудра - в грима няма ясни правила, всяка дама трябва да избере продуктите, от които има нужда и ще се чувства още по-разкошна, нали така?

Как да направим лицето си по-слабо само с грим (ВИДЕО)

Продукт 5 – Червило

И за финал - продукт номер 5. Червило. Наталия препоръчва светли тонове, все пак е лято. В лек розов нюанс, тя поставя червилото съвсем леко на устните, за да им придаде цвят и сочност, а с пръст топва и поставя по бузите, вместо руж. Така руж и червило ще са със сигурност в един нюанс и ще стоят добре на лицето ви.

грим
ThinkStock/Getty Images


И още:

Перфектният грим според зодията (ВИДЕО)

Тенденции в грима, които трябва да се забранят със закон (ВИДЕО)

Момичета, не прекалявайте с грима сега. Ето как (ВИДЕО)

Чиста красота: Вижте ангелите на Victoria's Secret без грим (СНИМКИ)
 
Гримът издава характера на жената

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук