Лейди Гага
Лейди Гага / БГНЕС
Американската поп певица Лейди Гага оповести, че иска да направи пауза след края на световното си турне, за да обмисли някои неща и да отдъхне, съобщиха Асошиейтед прес и Франс прес.

Лейди Гага пусна видео с българска народна песен в Instagram

"Ще направя пауза, но не знам колко дълга ще е тя", каза певицата на пресконференция в рамките на кинофестивала в Торонто, където се състоя световната премиера на посветения на нея биографичен документален филм "Gaga: Five Foot Two".
 

Лейди Гага
Guliver/Getty Images

Следователно Лейди Гага, чието истинско име и Стефани Джърманота, временно ще преустанови кариерата си през декември, след края на световното й турне "Joanne" (Джоан), което носи названието на новия й албум и името на леля й по бащина линия. Леля й Джоан починала, когато Стефани била 19-годишна.

Лейди Гага раздава напитки в кафене (СНИМКА)

"Трябва да обмисля някои неща, да забавя темпото и да се заема с решаването на някои здравни проблеми - поясни певицата. - Това обаче не означава, че ще загърбя всички креативни проекти."

Лейди Гага наскоро отмени свой коннцерт в Монреал поради ларингит и респираторно заболяване. Тя се разболяла, след като пяла под дъжда в нюйоркския "Сити фийлд" миналата седмица.


Лейди Гага
Guliver/Getty Images

Певицата няколко пъти е споменавала за борбата си с депресията, за хранителни проблеми и хронични болки през кариерата си. Лейди Гага е издала 5 албума и е спечелила много награди.

БТА