Крисчън Бейл на филмовия фестивал в Торонто през септември (вляво) и актьорът в Ню Йорк през април
Крисчън Бейл на филмовия фестивал в Торонто през септември (вляво) и актьорът в Ню Йорк през април / Gulliver/Getty Images
Актьорът Крисчън Бейл, известен със способността си да променя външността си за различните роли, за пореден път шокира феновете си, като се появи напълнял до неузнаваемост, съобщи в. "Дейли мейл", цитиран от Лайф.

Няма да познаете Кейт Бланшет в ролята на богинята Хела (СНИМКИ)

Холивудската звезда демонстрира новата си визия, допълнена от подстрижка нула номер, на пресконференция за филма "Hostiles".
Промените във външния вид са отново заради роля. Става въпрос за предстоящия да излезе догодина филм "Backseat", където Крисчън Бейл ще влезе в образа на вицепрезидента на САЩ Дик Чейни.

Скарлет Йохансон е неузнаваема в „Дух в броня“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

В интервю за "Варайъти студио" актьорът призна, че яде много пай за подготовката на ролята.
Очакваният биографичен филм за Дик Чейни отново събира в екип част от участниците в "Големия залог". В него Крисчън Бейл отново ще работи с режисьора Адам Маккей и с актьора Стив Карел, който ще изпълни ролята на бившия министър на отбраната на САЩ Доналд Ръмсфелд.

Дженифър Анистън е неузнаваема и невзрачна в новия си филм (СНИМКИ)

Крисчън Бейл не за първи път променя теглото си заради участието си във филм. За "Американска схема" от 2013 г. той пусна бирено коремче, а за снимките на "Механикът" от 2004 г. отслабна с 28 килограма.

Тези трансформации карат почитателите на Бейл да се тревожат за здравето му. Актьорът призна, че организмът му не приема особено добре постоянните експерименти.

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук

БТА